Hoe gaat een interieuradvies in zijn werk?

Het maken van een interieurplan, daar gaat wat tijd overheen. Het gehele traject van kennismaking tot oplevering van het interieurplan neemt gemiddeld 9 weken tijd in beslag. De informatie die jij me geeft neem ik in me op, dit heeft tijd nodig om een beetje te “borrelen” in mijn hoofd en beetje bij beetje komen daar plannen uit die ik omzet naar concrete voorstellen voor jouw interieur. Klinkt dit warrig voor jou? Hieronder vind je heel helder de stappen die we doorlopen.

Fase 1 // Kennismaking en inventarisatie

In een gratis en vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek besteden we uitgebreid aandacht aan jouw woon- of werkplek, wensen en ergernissen. Belangrijke informatie die later als vertrekpunt dient voor het interieuradvies.

Gaan we samen verder? Dan wordt er een offerte voor jou op maat gemaakt. Voorbeeldprijzen vind je bij “kosten interieuradvies“.

Fase 2 // Concept plan

Er wordt met een frisse blik naar jouw woon- of werkruimte gekeken zodat er ideeën kunnen worden aangedragen waar je zelf niet op gekomen was.

De contouren van het plan worden nu middels schetsindelingen en een kleurenpalet zichtbaar en deze bespreken we samen, waarna de koers richting de uitwerking van het plan eventueel wordt bijgesteld.

Fase 3 // Uitgewerkt plan

Het concept plan wordt verder uitgewerkt met concrete voorstellen voor de afwerking en inrichting van de ruimte: verfkleuren, materialen, meubelen, verlichting en accessoires. Zo ontstaat een totaalplaatje van jouw nieuwe interieur.

Het plan wordt aan jou gepresenteerd en in een jasje gegoten waarin jij het kunt bewaren en als houvast kunt gebruiken bij de uitvoering.

Fase 4 // Uitvoering

Na presentatie van het plan kun je zelf aan de slag om het interieur ook daadwerkelijk te gaan realiseren. En als het fijner vindt om het samen te doen, is het ook mogelijk om in deze fase ondersteuning van Basichic in te schakelen. Bijvoorbeeld in de vorm van projectcoördinatie, personal shopping of afstyling.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over bepaalde onderwerpen, naar iets op zoek bent wat je niet kunt vinden, een richtprijs wilt ontvangen, samen wilt werken met Baschic of gewoon een berichtje wilt achterlaten.