vtwonen en design beurs

vt wonen&design beurs 2017, interieuradvies op het adviesplein + winactie

Brrr, wat een weer, het woonseizoen staat weer voor de deur. Zo kun je het ook bekijken 😉 Oktober is de woonmaand en de vt wonen&design beurs is een mooie aftrap daarvan. Dit jaar viert deze beurs haar 25e verjaardag en dat gebeurt met een extra feestelijke editie, kreeg ik alvast te zien tijdens de briefing voor de stylisten die het adviesplein bemannen. Ook ik ben daar een dag te vinden om bezoekers te voorzien van een 30 minuten durend interieuradvies. Wil jij een soortgelijk advies winnen? Lees dan zeker even verder!

25 jaar vt wonen&design beurs, feestelijk tintje
Net als andere jaren zal de RAI weer prachtig worden aangekleed in het thema van dat jaar. Dit jaar wordt het een feestelijke look&feel met goud, zilver, zwart, wit en okergoud. De visuals die we te zien kregen beloven veel moois! Er zal zelfs een bakkerij aanwezig zijn waar je taartjes kunt eten die ter plekke zijn gebakken. Zelfs de geur zal dus feestelijk zijn 😉

Een extra hal: shopping!
Nieuw dit jaar is de extra hal die helemaal in het teken staat van (online) shoppen. Heb je een zwak voor mooie interieurspullen, kom je met het OV en is je huis eigenlijk al te vol, sla deze hal dan over. Ook goed om te weten: er zullen ook kaartjes zijn voor alléén de shopping hal. Wil je dus niet de beurs op, maar alleen lekker woonshoppen, let dan even op welk kaartje je koopt.

Interieuradvies vt wonen&design beurs
Ieder jaar is er een adviesplein waar je o.a. interieuradvies kunt krijgen. Ik herinner me nog goed dat ik tijdens mijn opleiding interieur verf en management aan het CIBAP, inmiddels al weer 8 jaar geleden, het adviesplein op de woonbeurs tegen kwam. “Wauw”, dacht ik toen, “hier zou ik ook graag willen aanschuiven om bezoekers van advies te voorzien.” Nu is het eindelijk zo ver dat die “droom”  dus in vervulling gaat.

Dit jaar is het adviesplein verder uitgebreid om aan de enorme vraag naar advies te kunnen voldoen. In totaal worden er tijdens de beurs 2500(!) adviezen gegeven op dit plein. Op zaterdag 7 oktober 14 stuks door mij! Deze dag kun je aanschuiven voor een (flits) interieuradvies waarin ik in 30 minuten jouw vragen beantwoord, je tips geef of een plan schets. Daarna kun je direct met je hoofd bomvol ideeĂ«n de beurs op om misschien zelfs al iets concreet te maken. Een advies kost € 17,50, inschrijven kan op de pagina adviesplein van vt wonen & design beurs (klik!). Wil je graag zo’n advies, wacht dan niet te lang want ieder jaar gaan de inschrijvingen voor deze adviezen ontzettend hard.

Win interieuradvies
Omdat ik het ontzettend leuk vind om op de beurs advies te mogen geven en ik weet dat de interieuradviezen vaak snel uitverkocht zijn, geef ik er 2 weg. Niet op de beurs zelf, maar daarbuiten.

Deze “interieur-dates”, zoals ik ze zelf noem, hebben dezelfde opzet als op de vt wonen&design beurs: je bereid je vooraf voor door een plattegrond mee te nemen en/of alvast wat beelden te verzamelen van wat je aanspreekt. Gedurende 30 minuten tijd beantwoord ik je woonvragen en geef ik je tips en ideeĂ«n voor je interieur. Je kunt er voor kiezen om deze interieur-date digitaal plaats te laten vinden of er voor naar mij toe te komen.

Wil je meedoen aan deze winactie? Bezoek dan de speciale pagina die ik hiervoor heb opgezet waarop je via deze klik terecht komt.

1 5752
Danielle

Danielle is interieurvormgever en eigenaar van Basichic. Ze maakt interieurplannen voor mensen die gaan verhuizen, verbouwen of nieuwbouwen en kijkt daarbij vooral naar wie haar opdrachtgevers zijn en hoe zij leven. Dat is de basis voor de ontwerpen die zij maakt en de adviezen die zij geeft. Op de blog van Basichic deelt Danielle tips en ideeën voor interieur waarmee je zelf aan de slag kunt, geeft ze interieur-bezoek-tips, deelt ze haar werk en een kijkje achter de schermen

Leave a Reply