Hebben wij een klik?

Om fluitend door een interieuradvies, -ontwerp of –styling traject heen te komen, werk ik uitsluitend voor mensen waarmee het van beide kanten klikt. Dit werkt het best voor jou en voor mij. Of het klikt bekijken we samen tijdens een eerste kennismakingsgesprek waarin we elkaar beter leren kennen.

 

Kijkend naar eerdere klanten kan ik de mensen waarmee het het allerbest klikt omschrijven als: nuchtere types die weten waar ze voor staan en gaan en zich niet zo snel van de wijs laten brengen, maar zeker wel de mening van anderen aanhoren en overdenken. Harde werkers met opgestroopte mouwen die snappen dat niets vanzelf gebeurt en zich ook niet zo makkelijk van de weg laten blazen als ze de wind even tegen hebben. Dromende doeners die kansen zien en deze met beide handen aanpakken. En vooral ook mensen die serieus van humor houden 😉

 

Daarnaast is het belangrijk dat je je ook in mijn werkwijze kunt vinden: ik ga nooit “zomaar” aan de slag. Net zoals ik niet zomaar een interieur voor iemand samenstel, stel ik ook niet zomaar een pakket van diensten voor iemand samen. Meer hierover vind je op de pagina over mijn werkwijze.

 

Ook moet mijn eerdere werk je wel aanspreken. Ik geloof namelijk dat je je écht in de stijl van je klant moet kunnen inleven wil je een interieur kunnen samenstellen dat écht bij je klant past. Als ik het gevoel heb dat mij dat bij jou niet lukt, dan help ik je graag verder naar iemand anders die beter bij je past. Ik wordt namelijk pas echt blij van mijn werk als jij blij wordt van het plan dat ik jou lever. Meer hierover vind je op de pagina over Basichic.

Danielle Oortgiesen – Reulink

Testimonial Judith, Ede

Ontving interieuradvies voor woonkamer, tuinkamer en speelhoek voor de kinderen

“We kenden niet zo veel mensen hier in de buurt die dit doen (interieuradvies geven) dus we dachten, we vragen de mensen hier in de buurt of zij daar ervaring mee hebben en zo kwamen we bij jou terecht. Jij was de eerste die we benaderden en we vonden dat het klikte dus dan zet je door.“

Als jij je herkent in het verhaal wat je net gelezen hebt, dan konden we wel eens een goede match zijn. Kun je wel wat hulp gebruiken bij je interieur? Of kunnen we op een andere manier samenwerken? Laten we kennismaken!