Hallo collega!

Ben je op zoek naar een stageplek? Leuk! Zelf kijk ik met heel veel plezier terug op de stages die ik zelf heb gelopen tijdens mijn opleiding aan het CIBAP. Dit deed mij besluiten om ook plek te bieden aan studenten die dit mooie vak aan het leren zijn. Door SBB ben ik erkend voor het bieden van een stageplek aan studenten van de opleiding ‘Ruimtelijk Vormgever’, crebonummer 25212.

 

Omdat ik een ZP-er ben, heb ik beperkte mogelijkheid voor stageplekken. Naast werkzaamheden voor opdrachtgevers werk ik ook aan mijn bedrijf. Dit betekent dat ik voor maximaal 3 dagen per week die plek kan bieden aan één student(e) tegelijk. In een stagetijd wil ik stagiaires echt de aandacht kunnen geven die ze nodig hebben en verdienen. Daarom biedt ik alleen plek aan een gemotiveerde 3e of 4e jaars student(e) waarmee het ook persoonlijk klikt.

 

Goed om te weten: voor schooljaar 2019-2020 is de stageplek bezet.

 

Het is ook goed om je te realiseren dat je die 3 dagen per week voornamelijk met mij in een relatief kleine ruimte zit opgescheept. (Ik zing niet mee met de radio, maar soms praat ik wel in mezelf.) We brengen veel tijd door op kantoor waar we werken aan mooie interieurplannen. Soms best een eenzaam bestaan. Daarnaast crossen we ook met het Basichic-autootje het land door om de leukste opdrachtgevers te bezoeken en ook ander toffe plekken aan te doen als leveranciers, evenementen en collega interieur-gekkies. Een fijne afwisseling op het vele kantoorwerk. Maar het zorgt er ook voor dat de ene dag wat meer werkuren telt en de andere dag wat minder dan het gemiddelde van 8.

 

Open stage-sollicitatie
Ben jij een 3e of 4e jaars student(e) Ruimtelijk Vormgever en heb je interesse in een stage bij Basichic? Stuur dan een mailtje (klik!) met:
+ jouw cv
+ (link naar) portfolio (website)
+ een motivatie waarom je jouw stage graag bij Basichic zou willen lopen
+ wat je hoopt te leren bij Basichic
+ wanneer jouw stageperiode plaatsvindt

 

Helaas
Studenten van andere opleidingen dan Ruimtelijk Vormgever of middelbare scholieren die stage gaan lopen kan ik geen plek bieden.

aantekening maken op indelingsplan interieuradvies

Laat je inspireren door de Basichic op social media en ontdek op de blog van Basichic interieurtips die je zelf kunt toepassen.

Geniet zelf iedere dag van een “Basichic-omgeving” door interieuradvies, interieurontwerp of interieurstyling van Basichic.

Bekijk interieuradviezen, interieurontwerpen en interieurstyling die door Basichic zijn/is uitgevoerd.