Prijsindruk

Wat kost interieuradvies? Hoeveel kost een interieurontwerp? Welk uurtarief reken je voor interieurstyling? Vragen die ik vaak krijg, begrijpelijk ook! Als ik iets overweeg, wil ik ook weten wat het me gaat kosten. Maar nog belangrijker vind ik eigenlijk of het ook echt bij me past en wat het op gaat leveren. Want hoe duur of goedkoop iets ook is, wat is het waard als het niet bij je past of als het niet oplevert wat je van te voren had gehoopt?

 

AANBOD OP MAAT
Om te bepalen wat bij jou past, wat jij nodig hebt om jouw interieur”probleem” op te lossen leer ik je eerst graag kennen. Hoeveel hulp heb je nodig? In welke vorm heb jij hulp nodig? Hoeveel en wat wil je zelf doen? Wat mag de gehele verandering van je interieur kosten? Onder andere deze en nog veel meer vragen komen aan bod tijdens een kennismakingsgesprek. Zo ga ik op zoek naar een manier waarop jij het beste geholpen kunt worden met jouw interieurvraag.

 

KOSTEN KENNISMAKINGSGESPREK
Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Ik vind dat we beide de mogelijkheid moeten hebben om te kijken of het klikt.

Meer hierover vind je op de pagina kennismakingsgesprek.

 

PRIJSVOORBEELDEN INTERIEURADVIES
Om je toch een idee te geven van een prijs heb ik 3 prijsvoorbeelden. Deze gelden voor een een woonkamer en een (aangrenzende) eetkamer/woonkeuken. Ze gaan van een klein beetje hulp tot heel veel hulp.

 

Basic – € 630,- incl. BTW

Programma van Eisen, een echt moodboard, kleur- en materialen voorstel, plattegrond met indeling, presentatie van het plan.

 

Basichic – € 1170,- incl. BTW

Programma van Eisen, Pinterest moodboard, kleurenplan, materialenplan, meubelplan, lichtplan, plattegrond met indeling op schaal, presentatie van het plan.

 

Chic – € 2340,- incl. BTW

Programma van Eisen, Pinterest moodboard, kleuradvies, materialenplan, meubelplan, lichtplan, stylingplan, plattegrond met indeling op schaal, 3D-tekeningen of zijaanzichten, presentatie van het plan, aankoopbegeleiding.

 

DIT LEVERT HET OP
Met mijn hulp kan ik jou, naast een goed plan voor je interieur te leveren, ook een boel tijd en keuzestress besparen. Ik maak voor jou een plan waarmee je zelfverzekerd en doelgericht aan de slag kan om definitieve keuzes te maken voor kleuren, materialen, meubelen etc. in je interieur. Daarmee verklein ik voor jou ook de kans op een miskoop. Ook dat levert een interieurplan jou op!

 

INTERIEURDATE
Vind je de investering voor een compleet advies te groot of wil je alleen eens brainstormen met iemand die kijk heeft op interieur? Dan is het ook mogelijk om een interieurdate te plannen.

 

Het starttarief voor een interieurdate is € 180,- incl. BTW. Hiervoor verdiep ik me vooraf maximaal een uur in jouw vragen en aangeleverd fotomateriaal en plattegrond. Daarna gaan we samen maximaal een uur brainstormen. Heb je meer tijd nodig? Dan kan dit per 15 min. (€ 22,50) worden verlengd. Daarnaast betaal je een kilometer vergoeding van € 0,50/km van en naar het adres van Basichic.

 

Meer hierover vind je op de pagina interieurdate.

Interieurstyling kantoor Installatiebedrijf Janssen Zelhem 3-kl

Resultaat interieuradvies entree installatiebedrijf

Testimonial Gerwil, Zelhem

Ontving interieuradvies voor entree, kantoor en kantine

“Jouw hulp heeft ervoor gezorgd dat ik zekerder werd. Ik moest resoluut beslissingen maken, ik had een lijstje met wat ik moest doen, ik vinkte het af en dan was het ook weg uit mijn hoofd. Dan zat ik daar niet meer over in van: ‘Is dat wel goed, hebben we dat wel goed gedaan?’. Nee, dan was het klaar.”

Als je wilt weten wat een interieuradvies of interieurontwerp voor jou zou kosten, laten we dan eens kennismaken. Tijdens een gesprek inventariseer ik jouw interieurwensen en aan de hand hiervan kan ik zien op welke manier je het best geholpen kan worden om deze te realiseren.