Interieuradvies verhuizing Vaassen

Voor een stel dat hun huidige woning te groot vond geworden en dus ging verhuizen naar een kleinere woning, mocht Basichic een interieurplan samenstellen. In de huidige woning hadden ze door de jaren heen fijn kleurenpallet ontwikkeld waarin ze zich prettig voelden. In de woning die ze hadden gekocht waren alle muren wit alsook de raamdecoratie. Ze waren dus op zoek naar een plan dat er voor ging zorgen dat ze de sfeer uit hun huidige woning met zich mee kunnen verhuizen. Daarnaast waren er nog wat andere kleine adviespunten.

Na een uitgebreide kennismaking, waarin ook een tuinontwerp werd getoond dat rond de nieuwe woning zou worden uitgewerkt, maakte Basichic een moodboard waarvanuit verder werd gewerkt. Hierin werd ook voortgeborduurd op het idee achter het tuinontwerp. Vervolgens werd er een kleurenplan gemaakt en er werd een selectie in raamdecoratie gemaakt. Dit plan en deze materialen werden tijdens het adviesgesprek uitgebreid besproken en bekeken in de nieuwe woning.

Na afloop van het adviesgesprek werd het plan verder uitgewerkt tot een compleet adviespakket waarmee deze mensen de schilder kunnen aansturen en zelf nieuwe raamdecoratie kunnen aanschaffen. Een leuke reactie die Basichic mocht ontvangen is: “We zijn echt super blij met je plan! We zijn vooral erg benieuwd naar de kleuren. Het plan van de zwarte kozijnen heeft al voor verbaasde reacties gezorgd, maar wij zijn er helemaal van overtuigd dat het prachtig wordt.”