Interieuradvies jaren 30 woning Zutphen

Voor een stel met jonge kinderen werd de hulp van Basichic ingeroepen bij het maken van een interieurplan voor de woonkamer. Na hier 5 jaar met plezier te hebben gewoond, hebben ze nooit echt de goede indeling kunnen vinden door de lastige vorm van de woonkamer en de positie van de houtkachel waar ze zich in de winter erg graag voor nestelen. De voorkant en de achterkant worden gescheiden door een stuk niemandsland waarmee het stel zich geen raad weet. Wel hebben ze een droom en de traditionele en-suite die de woning ooit had, terug te plaatsen.

Op basis van hoe het gezin haar woonruimte gebruikt, werden verschillende voorstellen voor een nieuwe indeling gemaakt die passen binnen de smalle, lange vorm van de woonruimte. Samen werd gezocht naar de beste optie, die vervolgens werd uitgewerkt met een advies voor verfkleuren, meubelen, styling, en verlichting. Ook werd er een ontwerp gemaakt de en-suite, aangevuld met maatwerk kasten. Bij het uitwerken van het advies werd rekening gehouden met de bestaande en te behouden vloer, raambekleding, kachel en enkele meubelen.

Binnen korte tijd heeft het stel al een plan van aanpak kunnen maken hoe ze het interieurplan zelf verder gaan uitvoeren. Een heel verschil met hoe ze vóór het interieuradvies vastliepen en geen keuzes konden maken in wat eerst te doen en wat later.