Wat heb jij nodig?

Welke onderdelen er in jouw interieuradvies zitten, hangt af van jouw hulpvraag en jouw wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek worden deze geïnventariseerd. Op basis hiervan wordt bekeken of je geholpen kunt worden binnen een bestaand pakket van Basichic of dat er voor jou een pakket aan diensten op maat moet worden samengesteld. Hieronder vind je een overzicht van de onderdelen waarmee Basichic jou kan helpen.

Indeling

Er kan advies gegeven worden in ruimtelijke indeling (muren, deuren, ramen) en in indeling met meubelen. Voor constructieve zaken zal een bouwkundige moeten worden bijgeschakeld.

Kleur

Kleuradvies gaat van het samenstellen van een kleurbeeld tot het adviseren van verfkleur op de muur of op meubelen. Een persoonlijke kleurkaart kan je helpen om zelf passende aankopen te doen.

Verlichting

In een lichtplan worden plaatsen van lichtpunten aangegeven, lichtsoorten en typen armaturen. Dit lichtplan kan aangevuld worden met een voorstel voor te gebruiken armaturen.

Materiaal

Vloeren, raambekleding, behang, meubelstof (bij herstoffering), meubelmaateriaal (bij maatwerk) en/of trapbekleding worden meegenomen in het materialenplan.

Meubelen + maatwerk

In een meubelplan wordt een voorstel gedaan voor te gebruiken meubelen in de ruimte. Afhankelijk van ruimte en wensen kan een ontwerp gemaakt worden voor een maatwerk meubel.

Accessoires en styling

Kussens en plaids, vazen en bloempotten, groen, en andere decoratie die voor de puntjes op de i zorgen in je interieur. Er kan een voorstel voor accessoires worden gemaakt.

3D impressies

De ideeën voor het interieur kunnen worden uitgewerkt in 3D impressies. Op deze manier kun je alvast een kijkje nemen in je toekomstige interieur of kun je je maatwerk meubel van alle kanten bewonderen voordat er nog maar een plaat verzaagd is.

Coördinatie projectuitvoering

Het aansturen van de uitvoering van het plan kan (deels) uit handen worden genomen. Dat kan alleen het bestellen van een maatwerk behang zijn, maar ook het laten inmeten, offreren en plaatsen van bijvoorbeeld raamdecoratie. Of het aansturen van de schilders bijvoorbeeld.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact op om je vraag te stellen. Als ik je niet direct kan helpen, is het bijna altijd wel mogelijk om je door te verwijzen naar iemand die dat wel kan.

materialenplan interieuradvies

uitgewerkt interieuradvies

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over bepaalde onderwerpen, naar iets op zoek bent wat je niet kunt vinden, een richtprijs wilt ontvangen, samen wilt werken met Baschic of gewoon een berichtje wilt achterlaten.