Wat kost een interieuradvies?

Door goed te kijken naar de interieurvraagstukken die opdrachtgevers de afgelopen jaren bij mij neerlegden, heb ik een paar pakketten kunnen samenstellen die aansluiten op de meest voorkomende situaties waarin interieuradvies uitkomst kan bieden. Tegelijk is iedere woonruimte steeds weer anders, wat er voor zorgt dat het geven van één prijs onmogelijk is. De prijzen bij onderstaande pakketten zijn een indicatie voor een gemiddelde ruimte met eethoek en zithoek. Voor grotere ruimtes, of andere ruimtes zoals slaapkamer, hal, keuken, badkamer wordt de prijs naar die ruimte aangepast. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en behoeften en jouw woonruimte waarna een persoonlijke offerte kan worden gemaakt.

kleuren kiezen voor interieur

Basichic interieurplan

Meest gekozen door mensen met verschil in woonwensen, weinig tijd en die opzien tegen woonwinkelen

+ Persoonlijke Intake

+ Programma van Wensen en sfeerimpressie

+ 2D ontwerp (3x)

+ Persoonijke tussentijdse afspraak

+ Lichtpunten plan

+ Productvoorstellen: materialen, meubelen, armaturen, incl. digitale shoppinglist

+ Kleuradvies

+ Persoonlijke opleveringsafspraak

Investering € 1497,00

Chic interieurontwerp

Ideaal voor mensen die moeite hebben zich (ver)nieuw(d)e ruimtes voor te stellen en daardoor geen keuzes kunnen/durven maken

+ Persoonlijke Intake

+ Programma van Wensen en sfeerimpressie

+ 2D ontwerp (3x)

+ Persoonijke tussentijdse afspraak

+ Lichtpunten plan

+ Productvoorstellen: materialen, meubelen, armaturen, incl. digitale shoppinglist

+ Kleuradvies

+ 3D tekeningen

+ Persoonlijke opleveringsafspraak

Investering € 2478,00

Basic interieuradvies

Goede basis voor mensen die graag zelf met hun interieur bezig gaan, maar niet weten waar te beginnen

+ Persoonlijke Intake

+ 2D ontwerp (3x)

+ Kleuradvies

+ Lichtpunten plan

+ Persoonlijke opleveringsafspraak

Investering € 843,00

Advies aan huis

Een budget oplossing voor mensen met kleine woonvragen 

+ Vooraf een huiswerkopdracht

+ 2,5 uur advies en tips aan huis

+ Schetsen op locatie

+ Stalen van de geadviseerde verfkleuren voor eigen gebruik

+ Schriftelijke samenvatting per e-mail, achteraf

Investering € 397,00

Goed om te weten

Basichic werkt niet met een systeem waarin een deel van jouw interieuradvies wordt betaald door het verkopen van andermans producten. Zo word ik niet gedwongen om jou bepaalde producten te adviseren waar veel winst op wordt gemaakt, maar die jij niet nodig hebt. Voor de prijs die je voor het interieuradvies betaald, ontvang je dus onafhankelijk advies.

Bovenstaande pakketten zijn ook uit te breiden met het ontwerpen van een maatwerk meubel, stylingadvies of ondersteuning bij de uitvoering van het plan. Passen jouw wensen niet een een hierboven genoemd pakket? Begrijpelijk! Inmiddels weet ik dat ieder project uniek is. Deel jouw wensen en behoeften met mij en we zoeken samen naar de voor jou best passende oplossing.

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. eventuele reiskosten. Het is ook mogelijk om afspraken op kantoor van Basichic (in de Graansilo in Wehl) te laten plaatsvinden.

stoffen en behang kiezen voor interieuradvies

Wat krijg je bij een compleet pakket?

Inhoud
De hierboven genoemde interieuradviezen worden (m.u.v. advies aan huis) uitgewerkt tot een handzaam, persoonlijk adviespakket. Deze bevat:

1. een boek met tekeningen (met plattegrond-, aanzicht-**, 3D** en/of maatwerk/meubel tekeningen**)

2. een persoonlijke magazine met sfeerimpressies, Programma van Wensen, productcollages* (van meubelen, materialen, verlichting en/of styling items) en uitgeschreven adviezen om het visuele af te lezen zoals het bedoeld is

3. een persoonlijke kleurenwaaier die je helpt bij het shoppen van items in de juiste kleuren

4.* een shoppingbord waarmee je productinformatie en aankoopmogelijkheden alle voorgestelde items met één muisklik kunt bereiken.

* niet bij Basic Interieuradvies  //  ** niet bij Basic Interieuradvies en Basichic Interieurplan

Contactmomenten
1. We starten met een uitgebreid intakegesprek. Deze vindt persoonlijk plaats en het liefste kom ik bij jou langs om je huidige interieur te “lezen”. Het bespreken van PvW en sfeerbeelden gebeurt per e-mail of telefoon.

2.* Voordat een 2D ontwerp wordt omgezet naar een interieurplan en/of 3D ontwerp hebben we persoonlijk contact over de indeling en het kleurenpalet waarmee we gaan werken. We kiezen dan samen welke indeling het best past en kijken of het kleurenpalet nog moet worden bijgesteld.

3. Als het interieurplan is uitgewerkt met productvoorstellen, spreken we persoonlijke af om het hele plan samen doornemen. Waar van toepassing en mogelijke laat ik je dan ook echte materialen zien die in het plan zijn geadviseerd. Daarnaast heb jij ruim de mogelijkheid om vragen te stellen over het plan.

* niet bij Basic Interieuradvies

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over bepaalde onderwerpen, naar iets op zoek bent wat je niet kunt vinden, een richtprijs wilt ontvangen, samen wilt werken met Baschic of gewoon een berichtje wilt achterlaten.