Wat kost een interieuradvies?

Door goed te kijken naar de interieurvraagstukken die opdrachtgevers de afgelopen jaren bij mij neerlegden, heb ik een paar pakketten kunnen samenstellen die aansluiten op de meest voorkomende situaties waarin interieuradvies uitkomst kan bieden. Tegelijk is iedere woonruimte steeds weer anders, wat er voor zorgt dat het geven van één prijs onmogelijk is. De prijzen bij onderstaande pakketten zijn een indicatie voor een gemiddelde ruimte met eethoek en zithoek. Voor grotere ruimtes, of andere ruimtes zoals slaapkamer, hal, keuken, badkamer wordt de prijs naar die ruimte aangepast. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en behoeften en jouw woonruimte waarna een persoonlijke offerte kan worden gemaakt.

kleuren kiezen voor interieur

Basis interieuradvies

Goede basis voor mensen die graag zelf met hun interieur bezig gaan, maar niet weten waar te beginnen

+ Persoonlijke Intake

+ Sfeerimpressie en kleurenpalet

+ 2D ontwerp (3x)

+ Kleuradvies

+ Lichtpunten plan

+ Persoonlijke opleveringsafspraak

Investering € 945,00

Advies aan huis

Een budget oplossing voor mensen met kleine woonvragen 

+ Vooraf een huiswerkopdracht

+ 2,5 uur advies en tips aan huis

+ Schetsen op locatie

+ Stalen van de geadviseerde verfkleuren voor eigen gebruik

Investering € 397,00

Compleet interieuradvies

Meest gekozen door mensen met verschil in woonwensen, weinig tijd en die opzien tegen woonwinkelen

+ Persoonlijke Intake

+ Sfeerimpressie

+ 2D ontwerp (3x)

+ Persoonijke tussentijdse afspraak

+ Lichtpunten plan

+ Productvoorstellen: materialen, meubelen, armaturen, incl. digitale shoppinglist

+ Kleuradvies

+ Persoonlijke opleveringsafspraak

Investering € 1665,00

Offerte op maat

Passend voor mensen die interieuradvies willen voor meerdere ruimtes of het hele huis, of andere behoeften hebben dan de standaard pakketten in voorzien

+ 3D tekeningen

+ maatwerk meubelontwerp

+ Andere ruimtes

+ Hele woning

Prijs op maat

kantoor Basichic Danielle laptop

Goed om te weten

Basichic werkt niet met een systeem waarin een deel van jouw interieuradvies wordt betaald door het verkopen van andermans producten. Zo word ik niet gedwongen om jou bepaalde producten te adviseren waar veel winst op wordt gemaakt, maar die jij niet nodig hebt. Voor de prijs die je voor het interieuradvies betaald, ontvang je dus onafhankelijk advies.

Bovenstaande pakketten zijn ook uit te breiden met het ontwerpen van een maatwerk meubel, stylingadvies of ondersteuning bij de uitvoering van het plan. Passen jouw wensen niet een een hierboven genoemd pakket? Begrijpelijk! Inmiddels weet ik dat ieder project uniek is. Deel jouw wensen en behoeften met mij en we zoeken samen naar de voor jou best passende oplossing.

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. eventuele reiskosten. Het is ook mogelijk om afspraken op kantoor van Basichic (in de Graansilo in Wehl) te laten plaatsvinden.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over bepaalde onderwerpen, naar iets op zoek bent wat je niet kunt vinden, een richtprijs wilt ontvangen, samen wilt werken met Baschic of gewoon een berichtje wilt achterlaten.