Wat kost een interieuradvies?

Door goed te kijken naar de interieurvraagstukken die opdrachtgevers de afgelopen jaren bij mij neerlegden, heb ik een aantal pakketten voor interieuradvies kunnen samenstellen die aansluiten op de meest voorkomende situaties waarin interieuradvies uitkomst kan bieden. Niet ieder project is binnen zo’n pakketje te plaatsen en daarom wordt tijdens het kennismakingsgesprek ook gekeken of het pakket dat jij hebt uitgekozen voldoet aan jouw wensen of dat het eventueel wat moet worden bijgesteld.

2D ontwerp + kleuren- en materialenconcept 

Zithoek + eethoek + 1 extra setting € 900,00// Keuken of badkamer € 900,00 // Slaapkamer € 810,00

Programma van wensen, moodboard, kleur- en materialen concept, plattegrond met indeling.

Kies dit type advies als je graag een basis wilt, die je zelf met de details kunt invullen. Het 2D ontwerp (plattegrond) geeft je helder inzicht in de positie en de maten van meubelen. Het kleuren- en materialenconcept biedt inspiratie bij het uitzoeken van concrete items om het 2D ontwerp mee in te vullen.

2D ontwerp + Interieuradvies (meest gebruikt)

Zithoek + eethoek + 1 extra setting € 1890,00 // Keuken of badkamer € 1620,00 // Slaapkamer € 1350,00

Programma van wensen, moodboard, plattegrond met indeling, lichtplan, kleurenplan, materialenplan , meubelplan, armaturenplan.

Kies dit type advies als je een 2D ontwerp wilt laten invullen met voorstellen voor meubelen, materialen, lichtpunten en verlichtingsarmaturen en een verfkleurenplan. Met het interieuradvies kun je heel gericht voorgestelde items in winkels gaan bekijken.

2D ontwerp + 3D impressies

Zithoek + eethoek + 1 extra setting € 2025,00 // Keuken of badkamer € 1710,00 // Slaapkamer € 1395,00

Programma van wensen, moodboard, kleur- en materialen concept, plattegrond met indeling, 3D impressies.

Kies dit type advies als je graag een basis wilt, die je zelf met de details kunt invullen, maar wel een duidelijk beeld wilt hebben waar je naartoe kunt werken. Het 2D ontwerp (plattegrond) geeft je helder inzicht in de positie en de maten van meubelen. De 3D impressies bieden je duidelijk inzicht hoe het 2D ontwerp er straks in jouw ruimte uit zal zien.

2D ontwerp + Interieuradvies + 3D impressies

Zithoek + eethoek + 1 extra setting € 2740,00 // Keuken of badkamer € 2242,50 // Slaapkamer € 1810,00

Programma van wensen, moodboard, plattegrond met indeling, lichtplan, kleurenplan, materialenplan , meubelplan, armaturenplan, 3D impressies.

Kies dit type advies als je graag een volledig plan wilt hebben voor je interieur dat houvast biedt bij het maken van al je keuzes en je inzicht geeft in het eindresultaat waar je dan naartoe werkt. Het 2D ontwerp geeft helder inzicht in maten van items. Met het interieuradvies kun je gericht gaan winkelen. De 3D impressies geven inzicht in het eindresultaat.

Kennismakingsgesprek – € 0,- 

Een persoonlijke klik is de belangrijkste basis voor een goed interieuradvies. Jij moet een kijkje in jouw leven geven, ik (Danielle) moet me kunnen inleven in jouw leven. Een eerste kennismaking is daarom altijd gratis en vrijblijvend.

Kies voor een kennismaking als je enthousiast wordt van de werkwijze en eerdere werk van Basichic.

Prijs op maat

Het kan voorkomen dat jij een wens hebt voor een interieuradvies dat op een andere manier is samengesteld. Of misschien wil je een prijs hebben voor een ontwerp van een maatwerk meubel.

Na een kennismakingsgesprek waarin jouw woon”probleem” en wensen worden besproken kan die prijs worden geven.

Goed om te weten

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. eventuele reiskosten.

Basichic werkt niet met een systeem waarin een deel van jouw interieuradvies wordt betaald door het verkopen van andermans producten. Zo wordt Basichic niet gedwongen om jou bepaalde producten te adviseren waar veel winst op wordt gemaakt, maar die jij niet nodig hebt. Voor de prijs die je voor het interieuradvies betaald, ontvang je dus onafhankelijk advies.

Wat krijg je bij een interieuradvies?

Inhoud
De hierboven genoemde interieuradviezen worden allemaal uitgewerkt tot een handzaam adviespakket. Deze bevat een moodboard, een boekje ‘Programma van Wensen’, een tekeningenboek (met plattegrond-, aanzicht-, 3D en/of maatwerk/meubel tekeningen), een productcollageboek (met kleurverdelingsoverzicht, productcollages van meubelen, materialen, verlichting en/of styling items) en een persoonlijke kleurenkaart die je helpt bij het shoppen van items in de juiste kleuren. Het advies wordt aangevuld met uitgeschreven adviezen om het visuele af te lezen zoals het bedoeld is.

Contactmomenten
We starten met een uitgebreide kennismaking/intakegesprek. Deze vindt persoonlijk plaats en het liefste kom ik bij jou langs om je huidige interieur te “lezen”. Het bespreken van PvW en Moodboard kan prima telefonisch plaatsvinden.

Voordat een 2D ontwerp wordt omgezet naar een interieuradvies en/of 3D imressies hebben we persoonlijk contact over de indeling en het kleurenpalet waarmee we gaan werken. We kiezen dan samen welke indeling het best past en kijken of het kleurenpalet nog moet worden bijgesteld.

Als het interieuradvies en/of de 3D impressies zijn uitgewerkt, spreken we persoonlijke af om het hele plan samen doornemen. Waar van toepassing en mogelijke laat ik je dan ook echte materialen zien die in het plan zijn gebruikt. Daarnaast heb jij ruim de mogelijkheid om vragen te stellen over het plan.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over bepaalde onderwerpen, naar iets op zoek bent wat je niet kunt vinden, een richtprijs wilt ontvangen, samen wilt werken met Baschic of gewoon een berichtje wilt achterlaten.