Wat kost een interieuradvies?

Ieder interieuradvies is uniek en dit maakt ook dat er geen vaste prijs gegeven kan worden voor een interieuradvies. Om toch een beeld te schetsen, geef ik je wel graag enkele voorbeeld prijzen. Deze gelden voor een leefruimte tot 60m2 met een zithoek en een eethoek. De prijs voor het advies “Indeling nieuwbouwwoning” geldt voor de begane grond en één verdieping van max. 75 m2.

Indeling nieuwbouwwoning – € 585,- incl. BTW

Intake, schetsen, bespreken van schetsen, uitgewerkte plattegrondtekening n.a.v. besproken schetsen.

Basic – € 720,- incl. BTW

Intake, moodboard, kleur- en materialen concept, plattegrond met indeling, presentatie van het plan.

Kies dit type advies als je graag een basis wilt, die je zelf met de details kunt invullen.

Basichic (MEEST GEKOZEN) – € 1597,50 incl. BTW 

Intake, moodboard, kleurenplan, materialenplan, meubelplan, lichtplan, plattegrond met indeling op schaal, presentatie van het plan.

Kies dit type advies als je graag een volledig plan wilt voor aan te schaffen meubelen, verfkleuren, materialen en verlichting.

Chic – € 2677.50 incl. BTW

Intake, moodboard, kleurenplan, materialenplan, meubelplan, schetsontwerpen maatwerk, lichtplan, plattegrond met indeling op schaal, stylingplan, 2 zijaanzichten, presentatie van het plan.

Kies dit type advies als je een stuk maatwerk in huis wilt en voor het beste inzicht in het eindresultaat van het plan.

Ontwerp keuken of badkamer – € 1350,- incl. BTW 

Intake, moodboard, kleuren- en materialenconcept, plattegrond met indeling op schaal, lichtplan, 2 aanzicht tekeningen, presentatie van het plan.

Kies dit type advies als je bij een speciaalzaak na uren zitten wachten niet de deur uit wilt stappen met ontwerp dat vooral bij die speciaalzaak zelf past, maar daar binnen wilt kunnen stappen en direct aangeven waar jíj naar op zoek bent.

Inspriatiesessie– vanaf € 360,- incl. BTW

Voorbereiding op onze afspraak middels een vragenlijst, foto’s en plattegrond, inspiratiesessie van 2 uur, samenvatting van de inspiratiesessie per e-mail.

Kies dit type advies als je geen complete make-over wilt gaat doen, maar een kleinere adviesvraag hebt. Bijvoorbeeld als je je slaapkamer wilt restylen of de wanden en/of kozijnen andere kleuren wilt geven of advies wilt hebben over raambekleding.

Kennismakingsgesprek – € 0,- 

Een persoonlijke klik is de belangrijkste basis voor een goed interieuradvies. Jij moet een kijkje in jouw leven geven, ik (Danielle) moet me kunnen inleven in jouw leven. Een eerste kennismaking is daarom altijd gratis en vrijblijvend.

Kies voor een kennismaking als je enthousiast wordt van de werkwijze en eerdere werk van Basichic.

Prijs op maat

Het kan voorkomen dat jij een wens hebt voor een interieuradvies dat op een andere manier is samengesteld. Of misschien wil je een prijs hebben voor een ontwerp van een maatwerk meubel.

Na een kennismakingsgesprek waarin jouw woon”probleem” en wensen worden besproken kan die prijs worden geven.

Goed om te weten

Basichic werkt niet met een systeem waarin een deel van jouw interieuradvies wordt betaald door het verkopen van andermans producten. Zo wordt Basichic niet gedwongen om jou bepaalde producten te adviseren waar veel winst op wordt gemaakt, maar die jij niet nodig hebt. Voor de prijs die je voor het interieuradvies betaald, ontvang je dus onafhankelijk advies.

Wat krijg je bij een interieuradvies?

Inhoud

Het Basic, Basichic en Chic interieuradvies wordt uitgewerkt tot een handzaam adviespakket. Deze bevat een tekeningen en adviesboek (met plattegrond-, aanzicht-, perspectief-, maatwerk/meubel tekeningen, een uitgeschreven advies), een productcollageboek (met productcollages van meubelen, materialen, verlichting, accessoires) en een persoonlijke kleurenkaart die je helpt bij het shoppen van items in de juiste kleuren. Tijdens de presentatie van het interieuradvies, worden zo veel mogelijk echte materialen meegenomen zodat je ze echt kunt zien en voelen in je eigen omgeving.

Contactmomenten

Het Basic, Basichic en Chic interieuradvies en het interieurontwerp badkamer of keuken hebben allemaal 3 persoonlijke contactmomenten. Deze beginnen met een kennismaking/intakegesprek, hebben een voortgangsafspraak en een presentatie afspraak. Het advies voor de indeling van een nieuwbouwwoning heeft 2 persoonlijke contactmomenten: kennismaking/intake gesprek en het bespreken van de schetsen.

BTW en reiskosten

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten van en naar Keijenborg. Bij een kennismakingsgesprek zijn de reiskosten voor rekening van Basichic.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over bepaalde onderwerpen, naar iets op zoek bent wat je niet kunt vinden, een richtprijs wilt ontvangen, samen wilt werken met Baschic of gewoon een berichtje wilt achterlaten.