Hi!

Een kennismakingsgesprek vindt bij Basichic op kantoor of telefonisch plaats en is gratis en vrijblijvend. Jij krijgt de mogelijkheid om me alle vragen te stellen die jij hebt over mijn werk en werkwijze, ik heb wat vragen voor jou.

 

Plan jij een afspraak in mijn agenda?
Via de Calendly tool kun je in mijn agenda kijken welke momenten nog beschikbaar zijn en meteen jouw persoonlijke afspraak bij mij op kantoor (klik) in mijn agenda zetten. Je ontvangt daarna een mailtje ter bevestiging en ik bel je op het door jou ingeplande moment. Wil je liever telefonisch kennismaken, dan kun je ook jouw belafspraak (klik) hier zelf inplannen. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook.

 

Na de eerste kennismaking
Is het een ‘yes!’ voor beide kanten? Dan stuur ik je een persoonlijke offerte en plannen we daarna een persoonlijk intakegesprek*. Vóór die afspraak ontvang je een huiswerkopdracht zodat ik me vooraf al wat meer kan inlezen in jouw/jullie situatie en tijdens onze afspraak veel gerichter te werk kan gaan. Tijdens de persoonlijke intake, die meestal zo’n 2 uur tijd in beslag neemt, bespreken we uitgebreid jouw/jullie woonsituatie, -wensen en -ergernissen. De basis voor goed werk!

kennismakingsgesprek interieuradvies

Laat je inspireren door de Basichic op social media en ontdek op de blog van Basichic interieurtips die je zelf kunt toepassen.

Geniet zelf iedere dag van een “Basichic-omgeving” door interieuradvies, interieurontwerp of interieurstyling van Basichic.

Bekijk interieuradviezen, interieurontwerpen en interieurstyling die door Basichic zijn/is uitgevoerd.