Hi!

Een kennismakingsgesprek vindt bij Basichic op kantoor (of eventueel telefonisch) plaats en is gratis en vrijblijvend. Jij krijgt de mogelijkheid om me alle vragen te stellen die jij hebt over mijn werk en werkwijze. Ik heb wat vragen voor jou zodat ik jouw situatie goed kan inschatten en een offerte op maat kan maken.

 

Plan jij een afspraak in mijn agenda?
Via de Calendly tool kun je in mijn agenda kijken welke momenten nog beschikbaar zijn en meteen jouw persoonlijke afspraak bij mij op kantoor (klik) in mijn agenda zetten. Je ontvangt daarna een mailtje ter bevestiging en ik bel je op het door jou ingeplande moment. Wil je liever telefonisch kennismaken, dan kun je ook jouw belafspraak (klik) hier zelf inplannen. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook.

 

Na de eerste kennismaking
Is het een ‘yes!’ voor beide kanten? Dan stuur ik je een persoonlijke offerte en plannen we het persoonlijk intakegesprek in.

kennismakingsgesprek interieuradvies

Laat je inspireren door de Basichic op social media en ontdek op de blog van Basichic interieurtips die je zelf kunt toepassen.

Geniet zelf iedere dag van een “Basichic-omgeving” door interieuradvies, interieurontwerp of interieurstyling van Basichic.

Bekijk interieuradviezen, interieurontwerpen en interieurstyling die door Basichic zijn/is uitgevoerd.