Klikt het?

Een kennismakingsgesprek is bij Basichic gratis en vrijblijvend. Ik vind namelijk dat we beide de kans moeten hebben om te kijken of het klikt. Want wat is iets waard als het niet bij je past of als het niet oplevert wat je van te voren had gehoopt? Voor mij niet zo veel en voor jou ook niet gok ik zo.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek vraag ik je bijna de oren van je hoofd. Hierdoor probeer ik een duidelijk beeld van jou (of jullie!) te krijgen zodat ik weet voor wie ik straks misschien aan het werk mag. Op basis van deze informatie zal ik straks keuzes maken voor vorm, materiaal en kleur. Natuurlijk heb jij ook de gelegenheid om mij alles te vragen wat je wilt.

 

Gebruik het de aanvraagmogelijkheid op deze pagina om een kennismakingsgesprek te plannen. Als je een voorkeursmoment aangeeft, kijk ik alvast of ik dan ook kan. We hebben zowiso nog even telefonisch contact om wat vragen door te nemen en de afspraak te bevestigen.

 

ALVAST GOED OM TE WETEN
Na het kennismakingsgesprek beslissen we of we met elkaar doorgaan. Soms blijkt dat we toch niet zo goed bij elkaar passen en komt er geen vervolg. Geen probleem, misschien kan ik je zelfs koppelen aan iemand die jou wel kan helpen.

 

Klikt het wel en gaan we samen verder, dan schrijf ik de informatie die ik uit het kennismakingsgesprek heb gehaald uit in een programma van eisen. Hierin kun jij nalezen of ik jou goed begrepen heb en of je alle belangrijke dingen wel hebt genoemd. Dit document dient later als leidraad voor de werkzaamheden die ik voor jou ga uitvoeren. Hierbij voeg ik mijn voorstel met bijbehorend kostenplaatje en een plan van aanpak. Dit alles wordt nog ondersteund door een Pinterest moodboard.

 

Besluit je hierna toch geen opdracht te geven, dan reken ik voor dit traject € 180,- incl. BTW. Volgt er wel een opdracht, dan zijn deze kosten inbegrepen in de prijs van opdracht.

 

Meer informatie over hoe ik werk kun je vinden op de pagina over mijn werkwijze.

.

Laten we kennismaken!

Laat je inspireren door de Basichic op social media en ontdek op de blog van Basichic interieurtips die je zelf kunt toepassen.

Geniet zelf iedere dag van een “Basichic-omgeving” door interieuradvies, interieurontwerp of interieurstyling van Basichic.

Bekijk interieuradviezen, interieurontwerpen en interieurstyling die door Basichic zijn/is uitgevoerd.