Yes?

Een kennismakingsgesprek vindt bij Basichic telefonisch plaats en is gratis en vrijblijvend. In een half uur tijd heb ik wat vragen voor jou, krijg jij de mogelijkheid om me alle vragen te stellen die jij hebt en ik kan je direct een prijs geven wat een interieuradvies, -plan of -ontwerp jou gaat kosten.

 

Plan jij een belafspraak in mijn agenda?
Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je een belafspraak inplannen. Via de Calendly tool (klik) kun je in mijn agenda kijken welke momenten nog beschikbaar zijn en meteen jouw belafspraak in mijn agenda zetten. Je ontvangt daarna een mailtje ter bevestiging en ik bel je op het door jou ingeplande moment.

 

Persoonlijk intakegesprek
Is het een ‘yes!’ voor beide kanten? Dan plannen we een persoonlijk intakegesprek*. Vóór die afspraak ontvang je een huiswerkopdracht zodat ik me vooraf al wat meer kan inlezen in jouw/jullie situatie en tijdens onze afspraak veel gerichter te werk kan gaan. Tijdens de persoonlijke intake, die ongeveer 1,5 tot 2 uur tijd in beslag neemt, bespreken we jouw/jullie woonsituatie, -wensen en -ergernissen. De basis voor goed werk!

 

* Besluit je na de persoonlijke intake niet verder te gaan met Basichic, dan worden de tijd en de reiskosten in rekening gebracht en zit je verder nergens meer aan vast. Gaan we er samen wat moois van maken? Dan zijn deze kosten verwerkt in het traject.

kennismakingsgesprek interieuradvies

Laat je inspireren door de Basichic op social media en ontdek op de blog van Basichic interieurtips die je zelf kunt toepassen.

Geniet zelf iedere dag van een “Basichic-omgeving” door interieuradvies, interieurontwerp of interieurstyling van Basichic.

Bekijk interieuradviezen, interieurontwerpen en interieurstyling die door Basichic zijn/is uitgevoerd.