Hi!

Een kennismakingsgesprek vindt bij Basichic op kantoor of telefonisch plaats en is gratis en vrijblijvend. Jij krijgt de mogelijkheid om me alle vragen te stellen die jij hebt, ik heb wat vragen voor jou en ik kan je daarna een prijs geven wat een interieuradvies, -plan of -ontwerp jou gaat kosten.

 

Plan jij een afspraak in mijn agenda?
Via de Calendly tool kun je in mijn agenda kijken welke momenten nog beschikbaar zijn en meteen jouw belafspraak (klik) in mijn agenda zetten. Je ontvangt daarna een mailtje ter bevestiging en ik bel je op het door jou ingeplande moment. Wil je liever persoonlijk bij mij op kantoor kennismaken, dan kun je ook de link voor de belafspraak hierboven gebruiken en bespreken we telefonisch een datum voor de persoonlijke afspraak. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook.

 

Persoonlijk intakegesprek
Is het een ‘yes!’ voor beide kanten? Dan stuur ik je een persoonlijke offerte en plannen we daarna een persoonlijk intakegesprek*. Vóór die afspraak ontvang je een huiswerkopdracht zodat ik me vooraf al wat meer kan inlezen in jouw/jullie situatie en tijdens onze afspraak veel gerichter te werk kan gaan. Tijdens de persoonlijke intake, die meestal zo’n 2 uur tijd in beslag neemt, bespreken we uitgebreid jouw/jullie woonsituatie, -wensen en -ergernissen. De basis voor goed werk!

 

* Besluit je na de persoonlijke intake niet verder te gaan met Basichic, dan worden de tijd en de reiskosten in rekening gebracht en zit je verder nergens aan vast. Gaan we er samen wat moois van maken? Dan zijn de kosten voor het intakegesprek verwerkt in het traject.

kennismakingsgesprek interieuradvies

Laat je inspireren door de Basichic op social media en ontdek op de blog van Basichic interieurtips die je zelf kunt toepassen.

Geniet zelf iedere dag van een “Basichic-omgeving” door interieuradvies, interieurontwerp of interieurstyling van Basichic.

Bekijk interieuradviezen, interieurontwerpen en interieurstyling die door Basichic zijn/is uitgevoerd.