Interieurstyling

Als je al een goede basis hebt van vloer, raamdecoratie, kleuren op de muren, meubelen en verlichting, kan het toch zijn dat je nog niet optimaal kunt genieten van je woon- of werkruimte omdat de spreekwoordelijke puntjes op de i missen: de styling. Het lukt je maar niet om die items in huis te halen die het gewenste effect geven. Gevolg is dat je ondanks de goede basis ontevreden of zelfs onzeker bent over je hele interieur.

 

Ik help je graag als interieurstylist de juiste accessoires te selecteren die het beste in jouw interieur en daarmee in jou naar boven halen zodat je dat wauw-gevoel krijgt in je woon- of werkruimte. Om te bepalen hoe ik je hier het beste bij kan helpen, maak ik eerst graag kennis met jou. Neem even contact met me op om je vragen en wensen met mij door te nemen. En bekijk ook eens de pagina over de brainstormsessies die ik aanbiedt onder de naam “interieur-date”.

 

Wil je dat ik je help met jouw interieur? Laten we dan een kennismakingsafspraak plannen.

Interieurstyling-kantoor-Installatiebedrijf-Janssen-Zelhem

Resultaat interieurstyling kantine

Testimonial Gerwil, Zelhem

Ontving interieuradvies voor entree, kantoor en kantine

“Zie het totaalplaatje nou, dat vind ik echt heel mooi. Het interieur is ook geworden wat het bedrijf is, wat we uit willen stralen. Jij zei toen al van: ‘Dat moet ook stoer zijn, installatiewerk is een mannenberoep’. En daar had ik nooit zo heel sterk bij nagedacht.”

Interieurstyling of niet?

Twijfel je erover of je een interieurstylist nodig hebt, een interieuradviseur of een interieurontwerper? Neem dan contact met me op zodat ik je hierin kan helpen.