Interieurontwerp

Het kan voorkomen dat je woonwensen groter zijn dan de huidige ruimte toelaat of dat jouw opbergwensen te specifiek zijn voor standaard meubels. Hoe je dan precies je behoefte vervult krijgt kan voor jezelf een lastige vraag zijn. Omdat je buiten de bestaande ruimte gaat denken of een meubel op maat wilt laten maken zijn de mogelijkheden nog veel groter. Besteed je hier onvoldoende aandacht aan dan kan het zijn dat je later denkt: ‘Als ik dit van te voren bedacht had, dan…’.

 

MOOI EN PRAKTISCH
In een interieurontwerp zet ik graag jouw wensen om in passende, uitvoerbare plannen, rekening houdend met de eigenschappen van de ruimte. Op die manier ontstaat er uiteindelijk een interieur dat jou en de ruimte past als een op maat gemaakt jasje. Omdat een meubel als gegoten past in de ruimte of omdat je spullen als gegoten in een meubel passen. En natuurlijk omdat het meubel of de ruimte past bij wie jij bent. Ik maak voor jou graag de perfecte mix van mooi en praktisch zodat je niet uitkomt op iets mooi onhandigs of op iets lelijk handigs.

 

Na een uitgebreide kennismaking, kijk ik hoe ik jou het best kan helpen. Misschien maak ik alleen een schetsontwerp waarmee jij zelf verder kunt om het te (laten) realiseren? Het kan ook zo zijn dat ik de schets verder uitwerk en het uiteindelijk voor je laat realiseren door een vakman (of vrouw). Misschien vullen we een ontwerp aan met een interieuradvies? Ik pas mijn aanbod aan op wat jij nodig hebt.

 

Hoe zo’n ontwerptraject er ongeveer uit ziet, kun je lezen op de pagina over mijn werkwijze.

 

Wil je dat ik je help met je interieur? Laten we dan een kennismakingsafspraak plannen.

interieurontwerp-keuken-keijenborg-7

Resultaat interieurontwerp keuken

Testimonial Judith, Ede

Ontving interieuradvies voor woonkamer, tuinkamer en speelhoek voor de kinderen

“Dat je dan tussendoor hier kwam om nog even de plattegrond door te nemen, was ook een goede zet. Dan sta je weer even in de ruimte, dan voel je meteen in die ruimte wat het eerste idee is en dan kan je het ook goed overlaten. Omdat jij uiteindelijk bepaalde hoe het werd, maar dan heb je het toch ook alvast samen gezien, samen alles doorgesproken. Dus het is ook zeker niet een plan dat een soort van uit de lucht komt vallen, maar genoeg in overleg en dat je je wel betrokken voelt bij de stappen die genomen zijn.“

En spreekt mijn manier van werken je aan? Laten we dan eens kennismaken om te zien of het klikt en wat we voor elkaar kunnen betekenen.