Persoonlijk interieuradvies

Met plezier leven doe je niet in een ruimte die alleen maar in het trendplaatje van vandaag past en verder niet functioneel is. Dat doe je in een interieur dat past bij wie jij bent, wat jij doet, wat jij belangrijk vindt en wat jij mooi vindt. Hieraan bijdragen door jou een interieuradvies te leveren dat past bij jouw persoonlijkheid en wensen, en dat er voor zorgt dat jij het traject naar je nieuwe interieur toe soepeltjes verloopt, is volgens Basichic het mooiste werk wat er is.

Basichic stijl

Om een écht goed interieuradvies af te kunnen leveren, is het belangrijk dat een interieurvormgever zich in kan leven in de mensen voor wie hij of zij werkt. Mensen die houden van een rustige basis die wordt aangevuld met bijzondere details zijn bij Basichic aan het juiste adres. Pure materialen, eenvoudige vormen, rustig kleurenpalet. Afhankelijk van de klant, aangevuld met strakke lijnen en krachtige contrasten of juist met zachter materialen en vriendelijke vormen. Basichic maakt graag een mix van betaalbare items, geleefde exemplaren, (DIY)maatwerk en exclusievere stukken zodat er een heel eigen interieur ontstaat en geen “showroom”interieur.

Onafhankelijk

Om precies dat te bieden wat mensen nodig hebben, is het volgens Basichic belangrijk om onafhankelijk te zijn. Er wordt dan ook niet gewerkt met een systeem waarin een deel van jouw interieuradvies wordt betaald door het verkopen van andermans producten. Zo wordt Basichic niet gedwongen om jou bepaalde producten te adviseren waar veel winst op wordt gemaakt, maar die jij niet nodig hebt.

Behulpzaam

Goed helpen staat voorop en daarom heeft Basichic goede contacten met leveranciers. Zo kunnen echte materialen worden geleend en aan jou worden getoond voor bijvoorbeeld raamdecoratie of vloeren, is specifiek productadvies altijd maar een belletje verderop en kunnen we samen showrooms bezoeken waar alles voor handen is. Het is ook mogelijk dat Basichic de leveranciers waar ze contacten mee heeft, instructies geeft om bij jou te gaan inmeten en een offerte te maken. Zo krijgt het realiseren van je interieur een vliegende start.

interieuradvies raamdecoratie

interieuradvies kleuradvies

interieuradvies meubelplan, materialenplan, kleurenplan

interieuradvies materialenplan en kleurenplan

En spreekt mijn manier van werken je aan? Laten we dan eens kennismaken om te zien of het klikt en wat we voor elkaar kunnen betekenen.