Interieuradvies

Wanneer je woon- of werkruimte aan een frisse look toe is, zijn er nog al wat keuzes die je zult gaan moeten maken: verfkleuren, vloer, raamdecoratie, meubelen, verlichting… Er zijn oneindig veel mogelijkheden en je kunt hierdoor het gevoel krijgen dat je echt niet meer weet wat bij jou en de ruimte past. Hierdoor kan verandering van je interieur stressvol zijn, veel tijd kosten en loop je kans op miskopen waardoor het resultaat van de verandering niet is waar je van te voren op had gehoopt.

 

MIJN MISSIE
Ik geef je graag onafhankelijk interieuradvies op basis van jouw persoonlijkheid, wensen en eisen en op de eigenschappen van de ruimt. Zo ontstaat uiteindelijk een interieur dat past bij wie jij bent en wat jij doet. Ik geloof namelijk dat er dan een omgeving ontstaat waarin je ontspannen kunt wonen of succesvol kunt werken.

 

Na een uitgebreide kennismaking, stel ik een pakket adviezen voor je samen. Geen standaard pakketten dus waarin adviezen zitten die jij niet nodig hebt of adviezen missen die heel belangrijk zijn. Het uiteindelijke advies dat ik voor jou maak gaat er voor zorgen dat jij straks zelfverzekerd knopen kunt gaan doorhakken en jou tijd en stress bespaart en de kans op miskopen verkleint.

 

Mijn missie is geslaagd als jij terug kunt kijken op een fijn adviestraject met als resultaat een interieur waar je trots op bent en waarin je je fijn voelt.

 

Hoe zo’n adviestraject er ongeveer uit ziet, kun je lezen op de pagina over mijn werkwijze.

 

Ik werk voornamelijk in de regio Henglo gld., Doetinchem en Zutphen, maar ben zeker ook beschikbaar in de rest van Nederland.

interieurontwerp-toilet_basichic_3

Resultaat interieuradvies en ontwerp toilet

Testimonial Gerwil, Zelhem

Ontving interieuradvies voor entree, kantoor en kantine

“Of zoals bij die deuren ook, dat moest in één keer besloten worden, maar echt waar, ik was er niet bang voor. We hebben samen de plaatjes en stalen bekeken. De deur die ik als eerste al heel mooi vond is het uiteindelijk ook geworden. En ik ben best wel gevoelig hoor, was ik er niet zeker van geweest, dan had mij dat ook heel erg in twijfel kunnen brengen en dan had ik daar last van kunnen hebben. Ik vind de deuren nu heel mooi. Als je me bij die keuze niet geholpen had, dan had ik het mooi gevonden, maar dan had ik het ook eng gevonden om die beslissing te nemen omdat ik bij bijvoorbeeld iets anders ook al een risico had genomen.”

En spreekt mijn manier van werken je aan? Laten we dan eens kennismaken om te zien of het klikt en wat we voor elkaar kunnen betekenen.