Persoonlijk interieuradvies

Met plezier leven doe je niet in een ruimte die alleen maar in het trendplaatje van vandaag past en verder niet functioneel is. Dat doe je in een interieur dat past bij wie jij bent, wat jij doet, wat jij belangrijk vindt en wat jij mooi vindt. Hieraan bijdragen door jou een interieuradvies te leveren dat past bij jouw persoonlijkheid en wensen, en dat er voor zorgt dat jij het traject naar je nieuwe interieur toe soepeltjes verloopt, is volgens Basichic het mooiste werk wat er is.

Basichic stijl

Om een écht goed interieuradvies af te kunnen leveren, is het belangrijk dat een interieurvormgever zich in kan leven in de mensen voor wie hij of zij werkt. Mensen die houden van een rustige basis die wordt aangevuld met bijzondere details zijn bij Basichic aan het juiste adres. Pure materialen, eenvoudige vormen, rustig kleurenpalet. Afhankelijk van de klant met strakke lijnen en krachtige contrasten of  juist met zachter materialen en vriendelijke vormen. Basichic maakt graag een mix van betaalbare items, geleefde exemplaren, (DIY)maatwerk en exclusievere stukken zodat er een heel eigen interieur ontstaat en geen “showroom”interieur.

Onafhankelijk

Om écht dat te bieden wat mensen nodig hebben, is het volgens Basichic belangrijk om onafhankelijk te zijn. Zo worden er geen eigen producten verkocht en wordt er niet gewerkt met een beloningssysteem voor het verkopen van andermans producten.

Behulpzaam

Goed helpen staat hoog in het vaandel en daarom heeft Basichic wel goede contacten met leveranciers. Zo kunnen echte materialen worden geleend en aan jou worden getoond voor bijvoorbeeld raamdecoratie of vloeren. Vervolgens heb je de vrijheid om deze aan te schaffen waar jij wilt. Maar kan Basichic ook de leveranciers waar de materialen zijn geleend instructies geven om bij jou te gaan inmeten en een offerte te maken. Zo krijgt het realiseren van je interieur een vliegende start.

interieuradvies raamdecoratie

interieuradvies kleuradvies

interieuradvies meubelplan, materialenplan, kleurenplan

interieuradvies materialenplan en kleurenplan

En spreekt mijn manier van werken je aan? Laten we dan eens kennismaken om te zien of het klikt en wat we voor elkaar kunnen betekenen.