Passend bij wie jij bent en wat jij doet

Heb je een nieuwbouwwoning hebt gekocht? Gefeliciteerd! De komende tijd heb je een heleboel keuzes te maken. Leuk, maar misschien ook wel een beetje spannend. Keuzes voor de inrichting van je nieuwbouw huis hebben invloed op hoe je de komende 10, 15, misschien wel 20 jaar gaat wonen. Niet niks dus! En dan heb ik het nog niet eens over alle mogelijkheden die je hebt bij het maken van die keuzes.

Als interieurvormgever help ik je graag door jouw verhaal om te zetten naar een passende woonomgeving. De keuzes die je moet gaan maken, worden een heel stuk makkelijker als je iets hebt om aan vast te houden. En een stuk minder spannend als je weet waar je naartoe werkt. Namelijk een ruimte die past bij wie jij bent en wat jij doet.

Voor wie is een interieuradvies voor een nieuwbouwwoning bedoeld?

+ Als je zelf weinig tijd hebt om een goed plan op te stellen voor het interieur / de inrichting van je nieuwbouw woning.

+ Als je het zelf moeilijk vindt om keuzes te maken voor kleuren, materialen, meubelen, accessoires, inrichting / indeling en/of verlichting.

+ Als je het moeilijk vindt om jouw interieurwensen te vertalen naar een ruimte die nog gebouwd moet gaan worden.

+ Als je bewust met je beschikbare budget om wilt gaan en een planning wilt maken voor waarin je eerst investeert en waarin later.

+ Als je bij de oplevering van de woning direct vakmensen wilt kunnen (of laten) instrueren hoe de woning verder af te werken d.m.v. een vooraf opgesteld plan.

+ Als je tijdens de bouw al voorbereidingen wilt treffen voor het wegwerken of inbouwen van bepaalde zaken.

indelingsontwerp interieuradvies

lichtplan interieuradvies

Wat kost een interieuradvies voor een nieuwbouw huis?

Door goed te kijken naar de interieurvraagstukken die opdrachtgevers de afgelopen jaren bij mij neerlegden, heb ik naast de uitgebreide pakketten voor interieuradvies ook een aantal pakketten specifiek voor nieuwbouwwoningen kunnen samenstellen. Deze zijn gericht op de meest voorkomende vragen rondom nieuwbouwwoningen. Ben jij op zoek naar een andere samenstelling dan de pakketten die je op de website van Basichic vindt, neem dan contact op om jouw wensen te bespreken en tot een pakket en prijs op maat te komen.

Indelings ontwerp nieuwbouwwoning

+ Persoonlijke intake

+ 2D ontwerp (3x)

+ Persoonlijke bespreken 2D ontwerpen

+ Licht- en stroompuntenplan

+ Armaturenvoorstel

+ Sfeerimpressie

+ Kleurconcept

+ Materiaalconcept

+ Persoonlijke oplevering

+ 3D impressies

Prijzen 

+ Zithoek + eethoek + 1 extra setting € 585,00

+ Keuken of badkamer € 585,00*

+ Slaapkamer € 495,00*

Indeling + lichtplan nieuwbouwwoning

+ Persoonlijke intake

+ 2D ontwerp (3x)

+ Persoonlijke bespreken 2D ontwerpen

+ Licht- en stroompuntenplan

+ Armaturenvoorstel

+ Sfeerimpressie

+ Kleurconcept

+ Materiaalconcept

+ Persoonlijke oplevering

+ 3D impressies

Prijzen 

+ Zithoek + eethoek + 1 extra setting € 900,00

+ Keuken of badkamer € 765,00*

+ Slaapkamer € 675,00*

Indeling + lichtplan + sfeerimpressie nieuwbouwwoning

+ Persoonlijke intake

+ 2D ontwerp (3x)

+ Persoonlijke bespreken 2D ontwerpen

+ Licht- en stroompuntenplan

+ Armaturenvoorstel

+ Sfeerimpressie

+ Kleurconcept

+ Materiaalconcept

+ Persoonlijke oplevering

+ 3D impressies

Prijzen 

+ Zithoek + eethoek + 1 extra setting € 1350,00

+ Keuken of badkamer € 1215,00*

+ Slaapkamer € 1035,00*

Indeling + lichtplan + sfeerimpressie + 3D impressies nieuwbouwwoning

+ Persoonlijke intake

+ 2D ontwerp (3x)

+ Persoonlijke bespreken 2D ontwerpen

+ Licht- en stroompuntenplan

+ Armaturenvoorstel

+ Sfeerimpressie

+ Kleurconcept

+ Materiaalconcept

+ Persoonlijke oplevering

+ 3D impressies

Prijzen 

+ Zithoek + eethoek + 1 extra setting € 2340,00

+ Keuken of badkamer € 1890,00*

+ Slaapkamer € 1485,00*

Goed om te weten
Prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. eventuele reiskosten.

*Prijzen voor een keuken, badkamer en slaapkamer zijn gebaseerd op enkel een opdracht voor deze ruimte. Een combinatie van meerdere ruimtes in één opdracht levert tijdwinst op wat zorgt voor een voordeligere prijs. Wil je interieuradvies voor meerdere ruimtes in je nieuwbouwwoning, tel dan de losse prijzen niet bij elkaar op, maar vraag een offerte aan.

Bovenstaande pakketten zijn specifiek voor nieuwbouwwoningen samengesteld en bevatten alleen de onderdelen die, bij veel nieuwbouwers, de meest vragen oproepen. Wil je méér, dan kun je ook kiezen voor een volledig interieurplan voor je nieuwbouwwoning (*klik*) waarin ook voorstellen worden gedaan voor meubelen en materialen (vloerafwerking, wandafwerking, raambekleding, etc.).

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je net een ander combinatie van adviesonderdelen nodig? Neem dan gerust contact op om je vraag te stellen. Als Basichic je niet direct kan helpen, is het misschien wel mogelijk om je door te verwijzen naar iemand die dat wel kan.

aantekening maken op indelingsplan interieuradvies

Danielle kantoor Basichic

Wanneer een interieuradvies laten maken voor een nieuwbouwwoning?

+ Zo vroeg mogelijk, zodat alle opties voor indeling en afwerking nog beschikbaar zijn.

+ Wil je een originele indeling die afwijkt van de meeste woningen? Schakel een interieurvormgever in voordat je geen wijzigingen meer kunt aanbrengen in plafonds, vloeren, plaats van de muren en deuren en aansluitpunten van stroom en water.

+ Wil je een goed lichtplan? Schakel een interieurvormgever in voordat het plan voor het installatiewerk (leidingen en stopcontacten) vast staat.

Doorlooptijd van een interieuradvies voor een nieuwbouwwoning

De gemiddelde doorlooptijd van voorbeeldadviezen 1, 2 en 3 is 3 – 5 weken. De gemiddelde doorlooptijd voor voorbeeldadvies 4 is 5 – 7 weken. Deze doorlooptijden zijn afhankelijk van planning, mogelijkheden voor afspreken en de snelheid van reactie op mail en telefoon.

Werkgebied Basichic

Basichic is voornamelijk werkzaam in de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel, en maakt ook uitstapjes naar andere provincies. Voor afspraken op locatie worden reiskosten in rekening gebracht van en naar Keijenborg en/of Wehl. Je hebt ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar Basichic toe te komen.

Interieuradvies geven op het adviesplein van de vtwonen & design beurs

interieuradvies aan huis

Interieuradvies presenteren bij de klant aan de keukentafel

Voordelen van een interieuradvies voor een nieuwbouw huis

+ Bij oplevering ligt er een plan klaar waarmee je aan de slag kunt of mensen aan kunt (laten) sturen voor de afwerking van het huis. Dit kan veel tijd schelen.

+ Er wordt een selectie voor je gemaakt in de oneindige hoeveelheid keuzes en opties die je hebt wanneer je je nieuwbouw huis gaat inrichten. Dit bespaart je keuzestress.

+ Je krijgt goed zicht op het totaalplaatje waar je naartoe gaat werken en weet daardoor welke items je nodig hebt. Dit helpt om miskopen te voorkomen. Tevens kan dit helpen je budget slim in te zetten.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Zie jij zo’n interieuradvies voor je nieuwbouwwoning nu al helemaal zitten? Laten we dan kennismaking Je kunt zelf een afspraak maken in mijn agenda via onderstaande knop.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over bepaalde onderwerpen, naar iets op zoek bent wat je niet kunt vinden, een richtprijs wilt ontvangen, samen wilt werken met Baschic of gewoon een berichtje wilt achterlaten.