Passend bij wie jij bent en wat jij doet

Heb je een nieuwbouwwoning hebt gekocht? Gefeliciteerd! De komende tijd heb je een heleboel keuzes te maken. Leuk, maar misschien ook wel een beetje spannend. Keuzes voor de inrichting van je nieuwbouw huis hebben invloed op hoe je de komende 10, 15, misschien wel 20 jaar gaat wonen. Niet niks dus! En dan heb ik het nog niet eens over alle mogelijkheden die je hebt bij het maken van die keuzes.

Als interieurvormgever help ik je graag door jouw persoonlijkheid om te zetten naar een passende woon- en/of werkomgeving. De keuzes die je moet gaan maken, worden een heel stuk makkelijker als je iets hebt om aan vast te houden. En een stuk minder spannend als je weet waar je naartoe werkt. Namelijk een ruimte die past bij wie jij bent en wat jij doet.

Voor wie is een interieuradvies voor een nieuwbouwwoning bedoeld?

+ Als je zelf weinig tijd hebt om een goed plan op te stellen voor het interieur / de inrichting van je nieuwbouw woning.

+ Als je het zelf moeilijk vindt om keuzes te maken voor kleuren, materialen, meubelen, accessoires, inrichting / indeling en/of verlichting.

+ Als je het moeilijk vindt om jouw interieurwensen te vertalen naar een ruimte die nog gebouwd moet gaan worden.

+ Als je bewust met je beschikbare budget om wilt gaan en een planning wilt maken in waar je eerst in investeert en waarin later.

+ Als je bij de oplevering van de woning direct vakmensen wilt kunnen (of laten) instrueren hoe de woning verder af te werken d.m.v. een vooraf opgesteld plan.

+ Als je tijdens de bouw al voorbereidingen wilt treffen voor het wegwerken of inbouwen van bepaalde zaken.

interieuradvies nieuwbouwwoning

Voordelen van een interieuradvies voor een nieuwbouw huis

+ Bij oplevering ligt er een plan klaar waarmee je aan de slag kunt of mensen aan kunt (laten) sturen voor de afwerking van het huis. Dit kan veel tijd schelen.

+ Er wordt een selectie voor je gemaakt in de oneindige hoeveelheid keuzes en opties die je hebt wanneer je je nieuwbouw huis gaat inrichten. Dit bespaart je keuzestress.

+ Je krijgt goed zicht op het totaalplaatje waar je naartoe gaat werken en weet daardoor welke items je nodig hebt. Dit helpt om miskopen te voorkomen. Tevens kan dit helpen je budget slim in te zetten.

Wat kost een interieuradvies voor een nieuwbouw huis?

Door goed te kijken naar de interieurvraagstukken die opdrachtgevers de afgelopen jaren bij mij neerlegden, heb ik een aantal pakketten voor verschillende interieuradviezen kunnen samenstellen die aansluiten op de meest voorkomende situaties. Onderstaande pakketprijzen gelden voor 1 verdieping van max. 60m2. Niet ieder project is binnen zo’n pakket te plaatsen en daarom wordt tijdens het kennismakingsgesprek ook gekeken of het pakket dat jij hebt uitgekozen voldoet aan jouw wensen of dat het eventueel wat moet worden bijgesteld.

Indelingsadvies – € 585,- incl. BTW

Persoonlijk intakegesprek, maken van indelingsschetsen, persoonlijk doornemen van schetsen, uitwerking 1 plattegrondindeling, opsturen uitgewerkte plattegrondindeling.

Indelingsadvies + lichtplan € 720,- incl. BTW

Persoonlijk intakegesprek, persoonlijk doornemen van schetsen, uitwerking 1 plattegrond, aanduiding op welke plekken lichtpunten + stopcontacten komen, verlichtings tips, opsturen uitgewerkte plattegrond + lichtplan. (+voorstel voor armaturen = € 225,- meerprijs)

Indelingsadvies + lichtplan + kleur & materiaalconcept – € 1260,- incl. BTW

Persoonlijk intakegesprek, programma van wensen, moodboard, persoonlijk doornemen van schetsen, kleur + materiaal concept (wanden, vloeren, deuren, kozijnen) uitwerking 1 plattegrond, aanduiding op welke plekken lichtpunten + stopcontacten komen, verlichtings tips (+ voorstel voor armaturen = € 225,- meerprijs), persoonlijke presentatie totaalplan.

Indelingsadvies + lichtplan + armaturenplan + kleur & materiaalplan + meubelplan – € 2160,- incl. BTW

Persoonlijk intakegesprek, programma van wensen, moodboard, persoonlijk doornemen van schetsen, kleur + materiaal voorstel (wanden, vloeren, deuren, kozijnen), meubelvoorstel, uitwerking 1 plattegrond, aanduiding op welke plekken lichtpunten + stopcontacten komen, verlichtings tips, voorstel voor armaturen, persoonlijke presentatie totaalplan.

Indelingsadvies + lichtplan + 3D impressies – € 2205,00

Persoonlijk intakegesprek, programma van wensen, moodboard, persoonlijk doornemen van schetsen, uitwerking 1 plattegrond, aanduiding op welke plekken lichtpunten + stopcontacten komen, verlichtings tips (+ voorstel voor armaturen = € 225,- extra), 3D impressies van uitgewerkte plattegrond, persoonlijke presentatie totaalplan.

Indelingsadvies + lichtplan + armaturenplan + kleur & materialenplan + meubelplan +3D impressies – € 2830,00

Persoonlijk intakegesprek, programma van wensen, moodboard, persoonlijk doornemen van schetsen, kleur + materiaal voorstel (wanden, vloeren, deuren, kozijnen), meubelvoorstel, uitwerking 1 plattegrond, aanduiding op welke plekken lichtpunten + stopcontacten komen, verlichtings tips, voorstel voor armaturen, 3D impressies van uitgewerkte plattegrond, persoonlijke presentatie totaalplan.

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je net een ander combinatie van adviesonderdelen nodig? Neem dan gerust contact op om je vraag te stellen. Als Basichic je niet direct kan helpen, is het misschien wel mogelijk om je door te verwijzen naar iemand die dat wel kan.

materialenplan interieuradvies

uitgewerkt interieuradvies

Wanneer een interieuradvies laten maken voor een nieuwbouwwoning?

+ Zo vroeg mogelijk, zodat alle opties voor indeling en afwerking nog beschikbaar zijn.

+ Wil je een originele indeling die afwijkt van de meeste woningen? Schakel een interieurvormgever in voordat je geen wijzigingen meer kunt aanbrengen in plaats van de muren en deuren.

+ Wil je een goed lichtplan? Schakel een interieurvormgever in voordat het plan voor het installatiewerk (leidingen en stopcontacten) vast staat.

Doorlooptijd van een interieuradvies voor een nieuwbouwwoning

De gemiddelde doorlooptijd van voorbeeldadviezen 1 en 2 is 3 weken. De gemiddelde doorlooptijd voor voorbeeldadvies 3 is 5 weken. Voor voorbeeldadvies 4, 5 en 6 geldt een gemiddelde doorlooptijd van 10 weken. Deze doorlooptijden zijn afhankelijk van planning, mogelijkheden voor afspreken en de snelheid van reactie op mail en telefoon.

Werkgebied Basichic

Basichic is voornamelijk werkzaam in de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel, maar maakt ook uitstapjes naar andere provincies. Voor afspraken op locatie worden reiskosten in rekening gebracht van en naar Keijenborg. Klanten hebben ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar Basichic toe te komen voor het doornemen van het interieuradvies.

Interieuradvies geven op het adviesplein van de vtwonen & design beurs

interieuradvies aan huis

Interieuradvies presenteren bij de klant aan de keukentafel

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het is ook mogelijk om eerst een gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak te plannen met Basichic. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen en ontdekken of het klikt. Je kunt zelf een afspraak maken in mijn agenda via deze link. Tot binnenkort?

Eerst nog even peilen met wie je te doen krijgt? Meer over Basichic en Danielle (de persoon achter Basichic) vind je via deze en deze link.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over bepaalde onderwerpen, naar iets op zoek bent wat je niet kunt vinden, een richtprijs wilt ontvangen, samen wilt werken met Baschic of gewoon een berichtje wilt achterlaten.