Interieuradvies aan huis, voor wie is dat geschikt?

Een interieuradvies aan huis is een relatief kort en snel advies dat een zeer flexibele inhoud heeft. Het is een ideale adviesvorm als je:

+ jouw huidige woning een make over wilt geven, daarbij (deels) meubelen en materialen (vloer, raambekleding, etc,) wilt behouden.

+ alleen een kleuradvies nodig hebt en daarnaast met wat kleine woonvragen zit.

+ vol goede moed bent gestart met een verbouwing, al een heel eind op weg bent, maar nu worstelt met veranderingen die gaandeweg in het plan zijn gekomen of met keuzes voor afwerking.

+ zelf al een goed beeld of zelfs al een plan hebt voor je nieuwbouwwoning, verbouwing of make-over, maar over toch nog graag wilt sparren met een interieurprofessional.

materialenplan naturellen voor interieuradvies

interieuradvies voor gordijnstoffen

Hoe gaat een interieuradvies aan huis in z’n werk?

1. Huiswerkopdracht
Voorafgaand aan de sessie aan huis ontvang je eerst een huiswerkopdracht. Deze bestaat uit een vragenlijst, het aanleveren van een plattegrond en foto’s van de ruimte en het maken van een moodboard of Pinterest bord. Dit stuur je naar mij op en hiermee bereid ik me voor op onze afspraak.

2. Afspraak aan huis
Tijdens de sessie aan huis, starten we met een korte kennismaking. Daarbij stel ik je nog wat vragen die bij me zijn opgekomen nadat ik de huiswerkopdracht heb doorgenomen. We maken een ronde door de ruimtes waar het advies voor nodig is en je laat me zien welke meubelstukken en materialen behouden blijven zodat we daar rekening mee kunnen houden. Daarna maken we kort een plan van aanpak en gaan we aan de slag met jouw woonvragen.

3. Afronding
Na afloop van de sessie aan huis ontvang je eventueel nog wat informatie die ik je tijdens onze afspraak beloof. Adviseer ik je over kleur, dan ontvang je ook een persoonlijke kleurenwaaier die je houvast gaat geven bij het uitvoeren van de plannen die we hebben gemaakt. Indien van toepassing en mogelijk stuur ik je nog andere stalen na.

kleuren kiezen voor interieur

Wat kost een interieuradvies aan huis?
Een interieuradvies aan huis kost € 397,- incl. BTW en excl. Reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,50 per kilometer en zijn inclusief reistijd.

In deze prijs is opgenomen: voorbereidingstijd voorafgaand aan het advies aan huis, 2,5 uur durend adviesgesprek aan huis, verzamelen en toesturen van informatie na het adviesgesprek.

Blijkt tijdens het advies aan huis dat de 2,5 uur niet voldoende is? Dan kan de sessie per 15 minuten worden verlengd. De kosten per 15 minuten zijn € 22,50 incl. BTW.

Goed om te weten: voor de prijs die je betaald krijg je onafhankelijk advies. Dit houdt in dat ik je geen producten probeer te verkopen die jij niet echt nodig hebt, maar die voor mij wel inkomsten genereren.

Een interieuradvies aan huis aanvragen
Wil jij graag een interieuradvies aan huis? Plan dan een belafspraak in of stuur me een berichtje door op één van bovenstaande knoppen te klikken zodat we de boel in gang kunnen zetten.

Misschien past het basis advies dan beter bij je. Hierin wordt echt de basis gelegd voor een kloppend totaalbeeld en vul je zelf de details in.