Een basis interieuradvies, voor wie is dat geschikt?

Een basis interieuradvies is een compact advies dat de basis legt voor het maken van de eerste keuzes en het zoeken naar de details waarmee je zelf je interieurplan gaat invullen. Het advies is voor jou geschikt als je:

+ Met je medebewoners op één lijn zit wat betreft stijl.

+ Het moeilijk vindt om een (vernieuwende) meubel opstelling voor je ruimte te maken.

+ Niet weet waar te beginnen om tot sfeervolle en functionele verlichting te komen.

+ Het leuk vindt om te woonwinkelen en graag zelf op zoek gaat naar meubelen, materialen en verlichtingsarmaturen.

+ Je wel wat houvast kunt gebruiken wat kleur en stijl betreft, zodat het woonwinkelen net wat makkelijker wordt gemaakt.

Hoe gaat een basis interieuradvies in zijn werk?

1. Intake
We starten met een huiswerkopdracht die gevolgd wordt door een persoonlijke intakesessie. In ongeveer 2 uur tijd verdiep ik me helemaal in wie jij bent en hoe jij leeft zodat ik dit als input kan gebruiken voor het advies dat volgt. Het is ten slotte de bedoeling dat de ontwerpen die ik maak bij jou passen!

2. Uitwerken plan
Terug op kantoor start ik met het uitwerken van het advies. Ik maak een sfeerbeeld met bijbehorend kleurenpalet en 3 indelingsontwerpen met bijbehorende lichtpuntenplannen en wandkleurenplannen. Hier gaat, afhankelijk van de opdracht, één tot twee weken overheen.

3. Opleveringsafspraak
In een persoonlijke afspraak presenteer ik de ontwerpen en ideeën aan je. Daarnaast heb je ruim de gelegenheid om mij (interieur)vragen te stellen. Ik overhandig je het interieuradvies in een handzaam boekje en met een persoonlijke kleurenwaaier, zodat je deze straks gemakkelijk mee kunt nemen.

interieuradvies voor indelingsontwerp

interieuradvies basis plan

Wat kost een basis interieuradvies?
Een basis interieuradvies voor een ruimte met een eethoek, een zithoek en een extra zitje of andere kleine setting kost €945,00 incl. BTW, excl. reiskosten. De reiskosten zijn € 0,50 per kilometer en zijn inclusief reistijd. Het is ook mogelijk om afspraken te laten plaatsvinden op het kantoor van Basichic in Wehl.

In deze prijs is opgenomen: voorbereidingstijd voorafgaand aan de intakesessie, de intakesessie die ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt, het uitwerken van het advies incl. verwerken tot presentatiemateriaal dat jij mag houden en een persoonlijke afspraak voor oplevering die zo’n 1,5 uur duurt.

Goed om te weten: voor de prijs die je betaald krijg je onafhankelijk advies. Dit houdt in dat ik je geen producten probeer te verkopen die jij niet echt nodig hebt, maar die voor mij wel inkomsten genereren.

Gratis kennismaking aanvragen
Wil jij graag een basis interieuradvies? Laten we dan kennismaken! Je kunt een persoonlijke kennismaking bij mij op kantoor inplannen of een telefonische variant. Je kunt zelf naar een geschikt moment in mijn agenda zoeken door op bovenstaande knoppen te klikken.

Tijdens onze kennismaking heb ik alvast wat vragen voor je om een goed beeld te krijgen met welk project je bezig bent. Ook heb jij de gelegenheid om mij alle vragen te stellen die je hebt over mijn werk en mijn werkwijze. Klikt het? Dan maak ik een persoonlijke offerte voor je zodat je precies weet wat je kunt verwachten als we gaan samenwerken.

Een eerste kennismaking is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

Er is ook een interieuradvies waarin ook voorstellen worden gedaan voor meubelen, verlichtingsarmaturen en materialen.