Over Basichic

Ontstaan

In 2014 startte ik de blog Basichic die als stok achter de deur moest gaan dienen om ook daadwerkelijk dingen te gaan doen die ik echt leuk vond. Kort daarvoor kreeg ik een burn-out en daarbij de vraag wat ik echt leuk vond om te doen in mijn vrije tijd. Wekelijks deelde ik schrijfsels en foto’s van fijne plekken, mooie of bijzondere producten of lekkere recepten op mijn blog. En het werkte!

 

Toen ik “beter” was veranderde mijn blog langzaam naar een website waarop ik mijn diensten als interieuradviseur aanbood. Steeds meer onbekende mensen schakelden mijn hulp in. Van die opdrachten die ik naast mijn parttime baan deed werd zó blij dat ik in de zomer van 2017 besloot van Basichic Interieurvormgeving mijn fulltime werk te maken.

 

Een goede basis een goed leven

Dat een goede basis belangrijk is, was één van de belangrijkste lessen uit die rollercoaster in 2014. In die tijd was ons fijne huis en tuin ook écht een plek waar ik me goed voelde. Anderen helpen met hun interieur om zo ook voor hen een goede basis te creëren zodat zij een prettig wonen en werken doe ik, omdat ik weet hoe belangrijk dit is, dan ook heel graag. Zeker als de weg daar naartoe hobbelig lijkt (of is) door alle keuzes die moeten worden gemaakt en de tijdsdruk die daar soms bij komt kijken. Zo begint die goede basis en dat goede leven al voordat dat interieur er is.

Als het verhaal over Basichic jou enthousiast maakt, dan konden we wel eens een goede match zijn. Kun je wel wat hulp gebruiken bij je interieur? Of kunnen we op een andere manier samenwerken? Laten we kennismaken!