Brainstormen over interieur

Het kan zijn dat je geen heel interieuradvies of ontwerp nodig hebt, maar gewoon graag even met een interieurspecialist wilt brainstormen over interieur. Dat kan, we plannen dan samen een interieur-date.

 

Voorafgaand aan onze date ga jij eerst zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Deze stuur je mij vervolgens toe samen met foto’s van de ruimte(s), plattegrond(en) en je vragen waarover we het gaan hebben. Ik bereidt me voor (maximaal een uur) op onze afspraak door de door jou toegestuurde informatie alvast door te nemen.

 

Daarna volgt de interieur-date, die kan plaatsvinden bij mij of bij jou en gaan we samen brainstormen over jouw interieur.

 

Het starttarief voor een interieur-date is € 180,- incl. BTW. Daarvoor bereidt ik me maximaal 1 uur voor en brainstormen we maximaal 1 uur. Als dit niet genoeg blijkt, dan kan de tijd worden verlengd per 10 minuten tegen het normale uurtarief van € 90,- incl. BTW/uur. Eventuele bijkomende reiskosten zijn € 0,50/km incl. BTW van en naar mijn werkplek.

 

Nog snel even in mijn “profiel” spieken voor je een date met mij plant? Kijk even op de pagina over Basichic 😉

 

Wil je samen met mij brainstormen over jouw interieur? Laten we dan een afspraak plannen.

over interieur brainstormen

Kleuren kiezen

Testimonial Judith, Ede

Ontving interieuradvies voor woonkamer, tuinkamer en speelhoek voor de kinderen

“We hadden twijfels over wat goed past in onze ruimtes vanwege de afmetingen en het licht. We wisten, na een jaar wonen in ons nieuwe huis, al wel een beetje waar we lekker konden zitten, maar we wisten niet zo goed of je dan juist lage of hoge meubels zou doen en waar je dan juist wel of niet een kastje moet zetten. Wat echt passend is in de ruimte, dat vonden we vooral lastig.”

Als jou deze manier van brainstormen aanspreekt, dan hebben we een match. Laten we een interieur-date plannen!